De Beste Erotiek
Wat zijn Kegelballen en hoe kunnen ze je seksleven verbeteren?

Wat zijn Kegelballen en hoe kunnen ze je seksleven verbeteren?

Geplaatst door 17-01-2023 11:31 door Rianne Wesselink

Kegelballen, ook bekend als Ben Wa ballen of bekkenbodemoefeningen, zijn kleine bolletjes of blokjes die in de vagina of anus worden ingebracht om de bekkenbodemspieren te helpen versterken. Als ze zijn ingebracht, kunnen ze worden rondbewogen en in het lichaam worden achtergelaten om de seksuele ervaring te helpen versterken en verbeteren.

Kegelballen zijn ontworpen om de bekkenbodemspieren te helpen versterken, de spieren die de bekkenorganen ondersteunen en helpen bij seksuele relaties. Door bekkenbodemoefeningen te doen met Kegel ballen kun je de sensatie verhogen en intensere orgasmes bereiken. Kegeloefeningen kunnen de doorbloeding verhogen, het risico op urine-incontinentie verminderen, en een bekkenverzakking tegengaan.

Om Kegel oefeningen correct uit te voeren, moet je je bekkenbodemspieren identificeren en ze vervolgens samentrekken en ontspannen terwijl je de Kegel ballen inbrengt. Na het inbrengen kunnen de Kegel ballen helpen het seksuele genot dat je ervaart te vergroten door als gewicht te fungeren dat je spieren bij elke beweging doet samentrekken. Na het inbrengen van de Kegel-balletjes moet je je bekkenspieren voortdurend aanspannen en ontspannen terwijl je in de Kegel-balletjes knijpt en ze weer loslaat, waarbij je ervoor moet zorgen dat je buik- en beenspieren tijdens de hele oefening ontspannen blijven.

Kegelballen kunnen heilzaam zijn voor zowel vrouwen als mannen. Voor vrouwen kunnen regelmatige bekkenbodemoefeningen ook helpen om PMS-symptomen te verminderen en seksuele blokkades op te heffen. Terwijl voor mannen Kegel oefeningen kunnen helpen om het rectcanaal strakker te maken, wat het gevoel kan verbeteren en vroegtijdige ejaculatie kan voorkomen.

Samengevat zijn Kegelballen een geweldige manier om je seksuele leven te verbeteren. Niet alleen versterken deze oefeningen je bekkenbodemspieren, maar ze helpen ook het seksuele genot te verhogen door sensaties te produceren die je misschien nog niet eerder hebt gevoeld. Of je nu op zoek bent naar wat meer opwinding in je seksleven of gewoon die spieren wilt versterken, Kegel ballen zijn zeker het proberen waard.